Модни оферти всеки ден

Триместно канапе Giselle Powder Pink

Триместно канапе Giselle Powder Pink

Триместно канапе Giselle Powder Pink

Триместно канапе Giselle Powder Pink има модерен и стилен дизайн в цвят пепел от рози, който ще придаде допълнителна елегантност на интериора във вашия дом. Ако търсите мебел, с която да освежите и да придадете уют на вътрешното пространство, то този диван е подходящ за целта.

Капането е удобен и комфортно за ползване. Тапицерията е мека. Има и две декоративни възглавници, всяка с размери: 38 х 38 см. Калъфките на възглавниците за сядане и облегалките не могат да се свалят. Тези за облегалките за глава могат да се свалят.

Размерите на дивана са следните: дължина 208 см, широчина 102 см, височина 94 см. Теглото му е 66 кг. Максимално допустимо тегло 280 кг. Височината от пода до седалката е 45 см, на подлакътниците е 64 см, като ширината им е 20 см. Височината на облегалката е 40-59 см, а размерите на седалката са 60 x 166 см.

Триместно канапе Giselle Powder Pink

Триместно канапе Giselle Powder Pink

Материалът, от който е изработен дивана, е: структура от масивен бук термично обработен и подсилен с пана от дървени плоскости. Метални крачета. Тапицерията е от полиестер с вид на лен. Пълнеж от полиуретанова пяна BulTiv с висока плътност, плътност на пълнежа на седалката 40 кг/м³, плътност на пълнежа на облегалката 30 кг/м³, еластични ленти.
Триместно канапе Giselle Powder Pink е с марка L’Officiel Interiors.

  , , ,