Модни оферти всеки ден

Спининг байк Kondition, BSP-9800

Спининг байк Kondition, BSP-9800

Спининг байк Kondition, BSP-9800

Ако искате да поддържате добрата си форма с един полезен начин за колоездене на закрито, при това в уюта на домашната обстановка, то спининг байк Kondition BSP-9800 е точно за вас. Спининг е аеробно занимание, изразяващо се в каране на специално пригоден за целта стационарен велосипед. При практикуването на 40-минутен спининг се изгарят около 500 калории, а със системни тренировки поддържате мускулите си във форма.

Чудесният спининг байк Kondition, BSP-9800 е с модерен дизайн и е в черен/червен цвят. Той разполага с 8 степени на трудност при въртене на педалите, които са с регулиращи се каишки, маховик с двойна маса 13 кг, има удобна седалка с хоризонтално и вертикално регулиране, хоризонтално регулиране на дръжките.

Дисплеят показва: време, разстояние, скорост, калории. Може да се ползва от всеки с ниво на подготовка от начинаещ до средно напреднал. Размерите на фитнес уреда са следните: 107 х 51 х 115 см. Теглото му е 33,5 кг. Максимално допустимо тегло 120 кг. Производител е Kondition.

Спининг байк Kondition, BSP-9800 е чудесен избор в полза на добрата форма, който ще ви осигури приятна и ефективна тренировка във вашия дом.

  , , , ,