Модни оферти всеки ден

Почистваща маска за лице Хималайски въглен

Почистваща маска за лице Хималайски въглен почиства мазната кожа - абсорбира излишното омазняване, озарява, освежава, матира, отпушва порите отлично.

Почистваща маска за лице Хималайски въглен

Почистваща маска за лице Хималайски въглен ще се погрижи за вашата кожа по най-добрия начин. Тя почиства мазната кожа – абсорбира излишното омазняване, озарява, освежава, матира, отпушва порите отлично. Вдъхновена от аюрведа традициите, тази 100% веган маска е обогатена с въглен от бамбук, листа от зелен чай и органично масло от чаено дърво. Формулирана е без парабени, парафин, силикони и минерални масла. Тази ободряваща маска премахва замърсяванията и почиства порите, като прави кожата жизнена и сияйна. За най-добри резултати, нанесете с четка за маска.

Почистваща маска за лице Хималайски въглен е обогатена с масло от чаено дърво от Кения, бамбуков въглен от подножието на Хималаите и листа от зелен чай от Япония. Маската е дематологично тествана.

Маска за лице Хималайски въглен – начин на употреба

След премахването на грима и почистването на кожата, нанесете равномерен слой по лицето с пръсти или четка за маска, като избягвате допир с очите и устните. Може да се нанесе и в областта на деколтето. Оставете за 5-10 минути, след което изплакнете с топла вода и нежно ексфолирайте с муселинова кърпа с кръгови движения. Използвайте 2-3 пъти седмично.

  , , , ,