Модни оферти всеки ден

Мултифункционален фитнес уред Kondition HEB-9800 FIT

Мултифункционален фитнес уред Kondition HEB-9800 FIT

Мултифункционален фитнес уред Kondition HEB-9800 FIT

Мултифункционален фитнес уред Kondition HEB-9800 FIT има модерен и стилен дизайн в черен и оранжев цвят. Този мултифункционален уред ще ви помогне да тренирате качествено и ефективно, осигурявайки ви тренировка за цялото тяло – корем, гръб, бедра, крака, гърди, бицепс, трицепс, трапец, рамена. Той е удобен и комфортен за употреба, благодарение на качествената си подплата.

Уредът може да се накланя хоризонтално и вертикално, също така разполага с приспособление за разтягане на краката. Скобите за закрепване на тежестите не са включени.

Мултифункционален фитнес уред Kondition HEB-9800 FIT е подходящ за следните нива на подготовка: начинаещи, средно напреднали. Уредът предоставя възможност за разнообразен вид тренировки, благодарение на които можете да поддържате мускулния тонус и да оформите тялото си до желания релеф. Фитнес заниманията са отличен начин да подобрите вашето здравословно състояние.

Размерите на уреда са следните: дължината му е 189 см, ширината е 153 см, а височината е 135 см. Неговото тегло е 35 кг. Максималното му поддържано тегло е 120 кг.
Мултифункционален фитнес уред Kondition HEB-9800 FIT е с производител Kondition.

  , , ,