Модни оферти всеки ден

Магнитен велоергометър Techfit B36A, Маховик 4 кг

Магнитен велоергометър Techfit B36A, Маховик 4 кг

Магнитен велоергометър Techfit B36A, Маховик 4 кг

Магнитен велоергометър Techfit B36A е стандартен модел с модерен и стилен дизайн в сив цвят. Този фитнес уред е компактен и удобен за ползване в домашна обстановка. Велоергометърът е един от най-масово използваните фитнес уреди в съвременния свят. Днес голям брой хора го имат в своя дом. Велоергометърът е отличен избор за ефективна кардио тренировка, за поддържане на формата, за отслабване и изгаряне на калории. С него можете да натоварвате едновременно мускули от горната и долната част на тялото. Подпомага за общото укрепване на мускулите и повишава издръжливостта на тялото.

Магнитен велоергометър Techfit B36A е с магнитен механизъм и разполага с 8 степени на трудност, а маховото колело е с тегло 4 кг, Дисплеят показва всички необходими параметри по време на тренировка: време, разстояние, калории, скорост, пулс.

Уредът е подходящ за трениращи с ниво на подготовка начинаещи, средно напреднали. Той е със следните размери: дължината е 87.5 см, ширината е 46.5 см, а височина 118 см. Неговото тегло е 18 кг. Производител е TECHFIT.
Магнитен велоергометър Techfit B36A, Маховик 4 кг ще ви осигури ефективна тренировка в домашна обстановка, без да се налага да ходите до фитнес залата.

  , , ,