Модни оферти всеки ден

Комплект тенджери Tefal Hero, Инокс, 10 части

Комплект тенджери Tefal Hero, Инокс, 10 части

Комплект тенджери Tefal Hero, Инокс, 10 части

Комплект тенджери Tefal Hero има модерен и стилен дизайн в сребрист цвят. Съдовете са избработени от инокс. Този елегантен комплект може да се превърне в перфектно допълнение към съдовете във вашата кухня. С всяка една от тенджерите можете да си приготвите вкусни ястия лесно и удобно. Съдовете загряват бързо и са лесни за почистване и поддържане.

Тенджерите могат да се ползват върху всички видове топлинни източници – електрически, газови, стъклокерамични, индукционни котлони. Частите в комплекта са общо десет. Всяка от петте тенджери разполага с капак.
Сетът със съдове на Tefal съдържа следните неща: четири тенджери, една касерола, както и пет капака.

Капацитетът на съдовете е следният: 1.3 л, 2 л, 2.9 л, 4.9 л, 6 л. Размерите им са следните: Дълбоката тенджера е с диаметър 22 см, височина 17 см, а капацитетът й е 6 л. Втората тенджера е с диаметър 16 см, с височина 8 см и капацитет 1.3 л. Третата тенджера е с диаметър 18 см, височината й е 9 см, с капацитет 2 л. Четвъртата тенджера е с диаметър 20 см, височина 10.5 см и капацитет 2.9 л. Петата тенджера е с диаметър 24 см, височина 12 см и капацитет 4.9 л.
Комплект тенджери Tefal Hero, Инокс, 10 части е с производител Tefal.

  , , ,