Модни оферти всеки ден

Гребен тренажор Kondition HRM-7800

Гребен тренажор Kondition HRM-7800

Гребен тренажор Kondition HRM-7800

Гребен тренажор Kondition HRM-7800 е фитнес уред за всеки, който желае да поддържа добрата си форма. Фитнес заниманията са отличен начин да подобрите вашето здравословно състояние. Този гребен тренажор е отличен кардио уред, който ще ви помогне да тренирате ефективно за развиване на гърба и топене на мазнините. При гребането участват почти всички големи мускулни групи. Гребните тренажори натоварват раменете, краката, гърдите, корема и оказват голямо въздействие върху правилното натоварване и развитие на гръбначния стълб.

Гребен тренажор Kondition HRM-7800 е с модерен и стилен дизайн в черен и сив цвят. Удобен и лесен е за съхранение – сгъваем е. Той разполага с 8 степени на натоварване, а спирачната му система е магнитна. Теглото на маховото колело е 7 кг. Уредът е подходящ за следните нива на подготовка: начинаещи, средно напреднали, напреднали, експерти. Добре е начинаещите да гребат бавно на серии, а не за време.

Максималното поддържано тегло е 100 кг. Размерите на уреда са следните: дължината му е 183 см, ширината е 48 см, а височината е 48 см. Теглото му е 26 кг. Материалът, от който е изработен, е: пластмаса, стомана.
Гребен тренажор Kondition HRM-7800 е с производител Kondition.

  , , ,