Модни оферти всеки ден

Гребен тренажор Kondition, HRM-5400

Гребен тренажор Kondition, HRM-5400

Гребен тренажор Kondition, HRM-5400

Гребен тренажор Kondition HRM-5400 е фитнес уред за всеки, който желае да поддържа добрата си форма. Този гребен тренажор е чудесен кардио уред и ще ви помогне да тренирате ефективно за развиване на гърба и топене на мазнините. При гребането участват почти всички големи мускулни групи. Гребните тренажори натоварват раменете, краката, гърдите, корема и оказват голямо въздействие върху правилното натоварване и развитие на гръбначния стълб.

Гребен тренажор Kondition HRM-5400 има стилен и модерен дизайн и е в сив цвят. Той е подходящ за следните нива на подготовка: начинаещи, средно напреднали, напреднали, експерти. Начинаещите е добре да гребат бавно на серии, а не за време.

Гребен тренажор Kondition HRM-5400 има 8 степени на натоварване, регулируем интензитет в 4 нива и спирачна система с еластично въже.
Размерите на уреда са следните: дължината му е 174 см, ширината е 38 см, а височината 54 см. Теглото е 15 кг. Максимално поддържано тегло 120 кг.

Гребен тренажор Kondition, HRM-5400 е с производител Kondition. Фитнес заниманията са отличен начин да подобрите вашето здравословно състояние.

  , , ,