Модни оферти всеки ден

Велосипед 28″ Corelli Lifestyle 2.0, Трансмисия Microshift/Shimano, Рамка 18″, Хидравлични дискови спирачки, Сив/Син

Велосипед 28" Corelli Lifestyle 2.0, Трансмисия Microshift/Shimano, Рамка 18", Хидравлични дискови спирачки, Сив/Син

Велосипед 28″ Corelli Lifestyle 2.0, Трансмисия Microshift/Shimano, Рамка 18″, Хидравлични дискови спирачки, Сив/Син

Ако търсите функционален велосипед, с който едновременно можете да подобрите своя тонус, като същевременно се отдадете и на забавни приключения, то хибридният велосипед 28″ Corelli Lifestyle 2.0 може да е идеалният избор за вас. Той е еднакво подходящ както за спортно колоездене, така и за нормално каране. Велосипед 28″ Corelli Lifestyle 2.0 е хибриден модел, тип круизер. Той е подходящ избор за средно напреднали и напреднали любители на колоезденето, като максималното му поддържано тегло е 100 кг. Има хубав и модерен дизайн от 2021-ва година, цветът му е сив и син, рамка Hardtail. Разполага с 21 скорости.

Велосипед 28″ Corelli Lifestyle 2.0 има хидравлични дискови спирачки. Спирачките са серия Sypo. Има компактна верижна система, амортисьорна вилка. Материалът на корпуса и вилката е сплав, спиците са от алуминий. Размер на рамката 18 инча. Диаметър на гумата 28 инча. Тегло 15.2 кг. Велосипед 28″ Corelli Lifestyle 2.0, Трансмисия Microshift/Shimano, Рамка 18″, Хидравлични дискови спирачки, Сив/Син е с производител Corelli.

Велосипед 28" Corelli Lifestyle 2.0, Трансмисия Microshift/Shimano, Рамка 18", Хидравлични дискови спирачки, Сив/Син

Велосипед 28″ Corelli Lifestyle 2.0, Трансмисия Microshift/Shimano, Рамка 18″, Хидравлични дискови спирачки, Сив/Син

Защо колоезденето е полезно?

Сърдечно-съдово здраве: Колоезденето е чудесен начин да подобрите сърдечно-съдовото си здраве, а хибридният велосипед Corelli е отличен начин за постигане на това. 21-те скорости ви позволяват да регулирате нивото на съпротивление, осигурявайки предизвикателна тренировка за сърцето и белите дробове. Редовното колоездене може да намали риска от сърдечни заболявания, инсулт и други сърдечно-съдови проблеми.

Загуба на тегло: Колоезденето също може да помогне за загуба на тегло. Благодарение на неговия хибриден дизайн, велосипед 28″ Corelli Lifestyle 2.0 може да се справя с различни терени, осигурявайки ви по-интензивна тренировка. С карането на колело само за 30 минути на ден може да изразходите около 200-300 калории.

Здраве на ставите: Комфортната седалка осигурява по-добро изживяване при каране, намалявайки напрежението върху вашите стави. Редовното колоездене може да помогне за подобряване на подвижността на ставите и намаляване на болката и сковаността в тях.

Психично здраве: Колоезденето е полезно не само за вашето физическо здраве, но също така може да има положително въздействие върху вашето психическо здраве. Докато изследвате заобикалящата ви среда и се наслаждавате на гледките, стресът и безпокойството могат да намалеят.

Мускулна сила и тонус: хибридният велосипед Corelli може да помогне и за подобряване на мускулната сила и тонус, осигурявайки по-предизвикателна тренировка за мускулите на краката ви. Колоезденето също може да помогне за изграждане на мускулна маса.

В заключение, Corelli Lifestyle е универсален и функционален велосипед, който може да ви помогне да подобрите здравето и тонуса си. Неговият хибриден дизайн му позволява да се справя с различни терени, което го прави подходящ както за спортно колоездене, така и нормални терени. Остава да се качите на колелото си и да започнете да го карате.

  , , ,