Модни оферти всеки ден

Велоергометър Toorx BRX-45

Велоергометър Toorx BRX-45

Велоергометър Toorx BRX-45

Велоергометър Toorx BRX-45 има модерен и стилен дизайн в черен цвят. Той е сгъваем, което го прави компактен за съхранение. Този тип фитнес уред е много подходящ, ако предпочитате да поддържате добрата си форма в домашна обстановка. Велоергометърът е добър избор за ефективна кардио тренировка и за поддържане на формата. С него можете да натоварвате едновременно мускули от горната и долната част на тялото.

Велоергометър Toorx BRX-45

Модерен дизайн.
Сгъваем.
Махово колело 6 кг.
8 степени на трудност.
Максимално тегло 100 кг.

Виж тук

Велоергометър Toorx BRX-45 е стандартен тип велосипед с магнитен механизъм. Той има дисплей, който показва необходимите индикатори по време на тренировка – време, скорост, разстояние, калории. Теглото на маховото колело е 6 кг. Разполага с 8 степени на трудност. Максимално поддържано тегло 100 кг.

Велоергометър Toorx BRX-45

Велоергометър Toorx BRX-45

Фитнес уредът е подходящ за хора със следното ниво на подготовка: средно напреднали, напреднали. Размерите на велоергометъра са следните: дължината му е 910 мм, ширината е 560 мм, а височината е 1210 мм. Теглото на уреда е 23 кг.

Уредът осигурява ефективна тренировка в домашна обстановка, без да се налага да ходите до фитнес залата. Велоергометър Toorx BRX-45 е с производител TOORX.

  , , ,