Модни оферти всеки ден

Велоергометър Techfit B410

Велоергометър Techfit B410

Велоергометър Techfit B410

Велоергометър Techfit B410 има модерен и стилен дизайн. Този фитнес уред е компактен и удобен за ползване в домашна обстановка.

Велоергометърът е един от най-масово използваните фитнес уреди в съвременния свят. Днес голям брой хора го имат в своя дом. Велоергометърът е отличен избор за ефективна кардио тренировка, за поддържане на формата, за отслабване и изгаряне на калории. С него можете да натоварвате едновременно мускули от горната и долната част на тялото. Подпомага за общото укрепване на мускулите и повишава издръжливостта на тялото.

Велоергометър Techfit B410

Модерен дизайн.
8 степени на трудност.
Маховото колело 7 кг.
Регулируема ръкохватка.
Максимално поддържано тегло 120 кг.

Виж тук
Велоергометър Techfit B410

Велоергометър Techfit B410

Велоергометър Techfit B410 е с магнитен механизъм и разполага с 8 степени на трудност, а маховото колело е с тегло 7 кг. Има регулируема ръкохватка с вградени импулсни сензори и разполага с колела за транспортиране. Дисплеят показва всички необходими параметри по време на тренировка: време, разстояние, калории, скорост, пулс.

Максимално поддържано тегло 120 кг. Производител е TECHFIT.

Велоергометър Techfit B410 е отличен избор в полза на добрата форма, който ще ви осигури ефективна тренировка в домашна обстановка, без да се налага да ходите до фитнес залата.

  , , ,