Модни оферти всеки ден

Велоергометър SPORTER KPR6030

Велоергометър SPORTER KPR6030

Велоергометър SPORTER KPR6030

Велоергометър SPORTER KPR6030 е с елегантен и модерен дизайн. Този фитнес уред е компактен и удобен за ползване в домашна обстановка.

Велоергометърът е един от най-масово използваните фитнес уреди в съвременния свят. Днес голям брой хора го имат в своя дом. Велоергометърът е отличен избор за ефективна кардио тренировка, за поддържане на формата, за отслабване и изгаряне на калории. С него можете да натоварвате едновременно мускули от горната и долната част на тялото. Подпомага за общото укрепване на мускулите и повишава издръжливостта на тялото.

Велоергометър SPORTER KPR6030

Велоергометър SPORTER KPR6030

Велоергометър SPORTER KPR6030 е с магнитен механизъм и разполага с 8 степени на трудност, а маховото колело е с тегло 4 кг. Този велоергометър е подходящ за хора със следното ниво на подготовка: начинаещи, средно напреднали, напреднали. Дисплеят показва всички необходими параметри по време на тренировка: време, разстояние, калории, скорост.

Размерите на фитнес уреда са следните: дължина 97 см. ширина 54 см, височина 121 см. Максимално поддържано тегло 100 кг. Производител е ACTUELL FITNESS.

Велоергометър SPORTER KPR6030 е отличен избор за всеки, който иска да поддържа добрата си форма в домашна обстановка.

  , , ,