Модни оферти всеки ден

Велоергометър MUHLER Avento

Велоергометър MUHLER Avento

Велоергометър MUHLER Avento

Велоергометър MUHLER Avento има модерен и стилен дизайн в бял и черен цвят. Този фитнес уред е подходящ и удобен за ползване в домашна обстановка. Велоергометърът е един от най-масово използваните фитнес уреди в съвременния свят. Днес голям брой хора го имат в своя дом. Велоергометърът е отличен избор за ефективна кардио тренировка, за поддържане на формата, за отслабване и изгаряне на калории. С него можете да натоварвате едновременно мускули от горната и долната част на тялото. Подпомага за общото укрепване на мускулите и повишава издръжливостта на тялото.

Велоергометър MUHLER Avento е подходящ за трениращи с ниво на подготовка – начинаещи, средно напреднали, напреднали. Уредът има компютър, който показва всички необходими параметри по време на тренировка – време, скорост, разстояние, пулс, калории, Scan. Велоергометърът има 8 степенна ръчна система за регулиране на натоварването и има тегло на маховото колело 8 кг. Освен това има регулируема седалка и ръкохватки. Велоергометърът е удобен и лесен за употреба. Също така е безшумен при работа благодарение на своята Belt Drive система. Максималното му поддържано тегло е 120 кг.

Велоергометър MUHLER Avento е с производител MUHLER. Уредът ще ви осигури ефективна тренировка в домашна обстановка, без да се налага да ходите до фитнес залата.

  , , ,