Модни оферти всеки ден

Велоергометър Kondition, BMG-8700 Performance

Велоергометър Kondition, BMG-8700 Performance

Велоергометър Kondition, BMG-8700 Performance

Велоергометър Kondition BMG-8700 Performance е със стилен и модерен дизайн в черен и сив цвят. Този тип фитнес уред е много подходящ, ако предпочитате да поддържате добрата си форма в домашна обстановка. Велоергометърът е добър избор за ефективна кардио тренировка и за поддържане на формата. С него можете да натоварвате едновременно мускули от горната и долната част на тялото.

Велоергометър Kondition BMG-8700 Performance е стандартен тип велосипед. Той има дисплей, който показва необходимите индикатори по време на тренировка. Теглото на маховото колело е 6 кг. Той е удобен и стабилен по време на ползване и ще ви позволи да тренирате ефективно у дома.

Фитнес уредът е подходящ за хора със следното ниво на подготовка: начинаещи, средно напреднали, напреднали, експерти. Максимално поддържано тегло 120 кг. Размерите на велоергометъра са следните: дължината му е 114.5 см, ширината е 57 см, а височината е 137.5 см. Теглото на уреда е 40 кг.

Уредът осигурява ефективна тренировка в домашна обстановка, без да се налага да ходите до фитнес залата. Велоергометър Kondition, BMG-8700 Performance е с производител Kondition.

  , , ,