Модни оферти всеки ден

Велоергометър Body Sculpture BC-1720, Магнитен, 18 програми

Велоергометър Body Sculpture BC-1720, Магнитен, 18 програми

Велоергометър Body Sculpture BC-1720, Магнитен, 18 програми

Велоергометър Body Sculpture BC-1720 е с модерен и стилен дизайн. Този тип фитнес уред е особено подходящ, ако предпочитате да поддържате добрата си форма в домашна обстановка. Велоергометърът е добър избор за ефективна кардио тренировка и за поддържане на формата. С него можете да натоварвате едновременно мускули от горната и долната част на тялото.

Велоергометър Body Sculpture BC-1720 има практичен електронен дисплей. Уредът показва полезни индикатори по време на тренировката, като например: време, разстояние, скорост, калории и други. Има магнитен механизъм и 18 степени на трудност.

Фитнес уредът е подходящ за хора със следното ниво на подготовка: средно напреднали, напреднали. Максимално поддържано тегло 100 кг. Размерите на велоергометъра са следните: дължината му е 87 см, ширината е 55 см, а височината е 121 см. Теглото на уреда е 19.5 кг.

Велоергометър Body Sculpture BC-1720, Магнитен, 18 програми осигурява ефективна тренировка в домашна обстановка, без да се налага да ходите до фитнес залата. Производител на уреда е Body Sculpture, марка, предлагаща широка гама от фитнес оборудване и аксесоари, както и продукти за здравето.

  , , ,