Модни оферти всеки ден

Бягаща пътека Kondition TR-300

Бягаща пътека Kondition TR-300 е практична, елегантна на външен вид и е сгъваема, което ще ви улесни при нейното съхранение.

Бягаща пътека Kondition TR-300

Бягаща пътека Kondition TR-300 ще промени по позитивен начин заседналия начин на живот и е идеална за тренировки у дома. Пътеката е практична, елегантна на външен вид и е сгъваема, което ще ви улесни при нейното съхранение. Освен това няма да ви се налага да ходите до фитнеса, за да поддържате вашата форма. Можете спокойно и сигурно да тренирате също толкова успешно и у дома.

Бягаща пътека Kondition TR-300

Сгъваема.
Елегантен дизайн.
15 програми.
Мощност на двигател 1.75 к.с.
Максимална скорост 12 км/ч.
Максимално поддържано тегло 110 кг.

Виж тук

Тренировки

Важно е да се отбележи, че всяка тренировка трябва да започва със загряване на тялото от 3-5 минути. Ако тепърва започвате фитнес заниманията си, то тогава е по-добре, дори загрявката да е по-продължителна, за да подготвите тялото си по най-добрия начин. В края на всяка тренировка е добре да си оставите известно време за възстановяване. Тренировки от 25-30 минути, 2-3 пъти седмично, са добра алтернатива за поддържане на добрата форма.

Бягаща пътека Kondition TR-300

Бягаща пътека Kondition TR-300

Ниво на подготовка

Бягаща пътека Kondition TR-300 могат да ползват всички трениращи, които са с ниво на подготовка: начинаещи, средно напреднали и напреднали

Програми

Можете да избирате между 15 програми и да разнообразявате лесно своята тренировка всеки път. Процентът на наклон 15%.

Скорост и мощност

Максималната скорост на пътеката е 12 км/ч, а минималната скорост е 1 км/ч. Мощност на двигател 1.75 к.с.

Измервани стойности

Можете да наблюдавате всички необходими стойности по време на вашата

Размери

Разполагате с повърхност за тичане 1200 x 400 мм. Теглото на пътеката е 56 кг. Максималното поддържано тегло на трениращия е до 110 кг.

Бягаща пътека Kondition TR-300 е с производител Kondition.

  , , ,