Модни оферти всеки ден

Бягаща пътека Kondition HM-4500

Бягаща пътека Kondition HM-4500

Бягаща пътека Kondition HM-4500

Бягаща пътека Kondition HM-4500 има модерен и стилен дизайн в черен цвят. Фитнес уредът бягаща пътека е перфектен за ефективна кардио тренировка и работата с него също така помага в борбата за намаляване на теглото.

Уредът е подходящ за всеки, който желае да поддържа добрата си форма. Идеален е и за хора, които водят заседнал начин на живот. Фитнес тренировките са отличен начин да подобрите вашето здравословно състояние. Фитнес упраженията дават енергия, увеличават самочувствието, помагат при безсъние, намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания, забавят стареенето, подобряват мозъчната дейност, повишават устойчивостта към различни заболявания.

Бягаща пътека Kondition HM-4500 разполага с мощност на двигателя 1 конска сила и може да достигне максимална скорост от 10 км/ч, както и минимална 1 км/ч. Перфектно за извършване на приятна и ефективна кардио тренировка. Уредът е подходящ за хора с ниво на подготовка: начинаещи, средно напреднали.

Бягаща пътека Kondition HM-4500 разполага със система за аварийно спиране и има компютър, показващ всички необходими индикатори по време на тренировка като – разстояние, време, калории, пулс, скорост.

Размерите на уреда са следните: неговата дължина е 143 см, ширината му е 63.5 см, а височината е 106.5 см. Уредът е с тегло 31 кг. Максималното му поддържано тегло е 90 кг.
Бягаща пътека Kondition HM-4500 е с производител Kondition.

  , , ,